8 december 2023

Webshop Gezond zonder Gedoe is LIVE!

Op zoek naar een gezonde leefstijl zijn we misschien allemaal wel. En allemaal op onze eigen manier. Ben jij op zoek naar een gezonde leefstijl zonder dat het je gedoe kost? Kijk eens in de webshop van Gezond zonder Gedoe!
De webshop is momenteel gevuld met 3 categorieën producten voor een gezonde leefstijl zonder gedoe.
 
Broodmixen
Om zelf gezond brood te bakken, heel eenvoudig in de oven. De broodmixen zijn voor een voedzaam brood, rijk van smaak en zonder ongezonde toevoegingen. Momenteel kun je broodmixen in de smaken abrikoos en cranberry bestellen. Deze broodmixen zijn glutenvrij. 
 
Boek 'Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!
Een suikerbewuste en gezonde leefstijl introduceren op een manier dat het goed is vol te houden, is niet zo moeilijk als het lijkt. In dit boek laat ik zien dat het heel eenvoudig kan! Ik bied handvaten om een gezonde leefstijl eenvoudig toe te passen in elk gezin, in elke leeftijdsfase. Met de 25 recepten in dit boek geef ik je een basis om zelf suikerbewuste en gezonde maaltijden op tafel te zetten. 
 
E-books
Het basisboek 'Eenvoudig Suikerbewust en Gezond!' is er ook als e-book. Ter aanvulling op het basisboek 'Eenvoudig Suikerbewust en Gezond' geeft Gezond zonder Gedoe e-books uit om een specifiek onderwerp nader toe te lichten. In de shop is momenteel te vinden 'Gezond Brood en Broodvervangers' en 'Drinken Zonder Suiker'.
 
Neem eens een kijkje in de shop, te openen via de menubalk.